Grondwerk

Als aannemingsbedrijf verzorgen wij grondwerk in alle soorten en maten. Grote klussen, kleine klussen. In de bouw, agrarische sector of voor particulieren; wij hebben een bak aan ervaring op alle fronten. Onze kracht? We werken zelfstandig, denken in oplossingen en hebben geen last van een 9-tot-5-mentaliteit.

 

Onze specialiteiten:

  • herprofileren van sloten
  • aanleg en onderhoud van spoelputten bij bollenboeren
  • opschonen en uitmaaien van watergangen (maaikorven)
  • sloop van gebouwen
  • sloop van (beton)erven
  • asbestsanering
  • bouwrijp maken van percelen

 

Wij kunnen dankzij ons moderne eigen machine- en (vracht)wagenpark snel schakelen. Bovendien hebben we een uitgebreid netwerk van vaste, professionele partners. Dat maakt ons flexibel en breed inzetbaar, zodat we u volledig kunnen ontzorgen. Als u dat wilt, nemen we uw klus van A tot Z uit handen, terwijl u altijd maar één aanspreekpunt heeft. Voor het onderhoud van spoelputten zijn wij in het seizoen trouwens altijd beschikbaar wanneer u ons nodig heeft. 

 

En als het grondwerk is gedaan? JHG Loonbedrijf heeft alles in huis op het gebied van verharding en kan dankzij haar eigen transportdienst altijd snel en vakkundig leveren op úw tijd.

'We beschikken over een eigen modern machine- en wagenpark en kunnen daardoor altijd snel leveren.'
<h4>loonbedrijf-jhg.nl sitemap:</h4> <a href="https://www.loonbedrijf-jhg.nl/home">Home</a><br /> <a href="https://www.loonbedrijf-jhg.nl/specialisaties">Specialisaties</a><br /> -<a href="https://www.loonbedrijf-jhg.nl/grondwerk"><b>Grondwerk</b></a><br /> -<a href="https://www.loonbedrijf-jhg.nl/verharding">Verharding</a><br /> -<a href="https://www.loonbedrijf-jhg.nl/transport">Transport</a><br /> <a href="https://www.loonbedrijf-jhg.nl/uitgevoerde-opdrachten">Opdrachten</a><br /> <a href="https://www.loonbedrijf-jhg.nl/contact">Contact</a><br /> <a href="https://www.loonbedrijf-jhg.nl/search">Search results</a><br />