Transport

Bij JHG Loonbedrijf beschikken we over een uitgebreid eigen machine- en wagenpark dat altijd up-to-date is. Daardoor kunt u ons eenvoudig en snel inzetten voor het transport van betonplaten bijvoorbeeld of grote partijen grind, zand en grond. Maar ook voor ons grondwerk en de werkzaamheden voor verharding komen ze goed van pas.

 

Een greep uit ons machine- en wagenpark:

  • 2 vrachtwagens (containerauto en een trekker met oplegger)
  • Nooteboom dieplader
  • mobiele kraan (14 ton)
  • rupskraan (23 ton)

 

Tweede keuszand

Wij hebben eigen depots in de Noordoostpolder met tweede keuszand. Dat hebben we dan ook altijd voorradig en is met onze eigen vrachtwagens snel leverbaar. Een complete spoelput nodig of een onderhoudsdienst daarvoor? Vraag eens naar de mogelijkheden.

'Door onze ervaring kunnen we u altijd voorzien van een deskundig advies op maat. Voor ieder budget, voor iedere klus.'
<h4>loonbedrijf-jhg.nl sitemap:</h4> <a href="https://www.loonbedrijf-jhg.nl/home">Home</a><br /> <a href="https://www.loonbedrijf-jhg.nl/specialisaties">Specialisaties</a><br /> -<a href="https://www.loonbedrijf-jhg.nl/grondwerk">Grondwerk</a><br /> -<a href="https://www.loonbedrijf-jhg.nl/verharding">Verharding</a><br /> -<a href="https://www.loonbedrijf-jhg.nl/transport"><b>Transport</b></a><br /> <a href="https://www.loonbedrijf-jhg.nl/uitgevoerde-opdrachten">Opdrachten</a><br /> <a href="https://www.loonbedrijf-jhg.nl/contact">Contact</a><br /> <a href="https://www.loonbedrijf-jhg.nl/search">Search results</a><br />