Verharding

Onze specialisatie? De complete levering en bouw van fundering en betonvloeren voor in de (loodsen)bouw.  Daarnaast leveren we allerlei andere soorten verhardingen en kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van bestrating, menggranulaat, betonplaten, keerwanden en betonproducten. Altijd op voorraad, dus snel leverbaar. En met onze eigen transportdienst ook nog eens op úw tijd op de juiste plek.

 

Onze diensten op het gebied van verharding:

  • aanbrengen en leveren van betonvloeren
  • aanbrengen en leveren van funderingen
  • straatwerk
  • verkoop van straatwerk
  • aanbrengen van asfalt
  • profileren ten behoeve van asfalt
  • leveren en leggen van betonplaten

 

Wij werken op diverse gebieden samen met een uitgebreid netwerk van vaste, professionele partners. Dat maakt ons flexibel en breed inzetbaar, zodat we u volledig kunnen ontzorgen. Als u dat wilt, nemen we uw klus van A tot Z uit handen, terwijl u altijd maar één aanspreekpunt heeft.  Ook in het voortraject bent u bij JHG Loonbedrijf aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van groot- en kleingrondverzet, sloopwerkzaamheden en het bouwrijp maken van percelen.

 

Vervoer nodig voor de benodigde materialen? JHG Loonbedrijf kan dankzij haar eigen transportdienst altijd snel en vakkundig leveren op úw tijd. En ook voor grondwerk in alle soorten en maten of sloopwerkzaamheden kunt u bij ons terecht.

'Tijdens de klus kijken we altijd goed om ons heen. Waar is nog wat nodig? Hoe kan het beter? Juist dát stapje extra maakt ons werk zo leuk.'
<h4>loonbedrijf-jhg.nl sitemap:</h4> <a href="https://www.loonbedrijf-jhg.nl/home">Home</a><br /> <a href="https://www.loonbedrijf-jhg.nl/specialisaties">Specialisaties</a><br /> -<a href="https://www.loonbedrijf-jhg.nl/grondwerk">Grondwerk</a><br /> -<a href="https://www.loonbedrijf-jhg.nl/verharding"><b>Verharding</b></a><br /> -<a href="https://www.loonbedrijf-jhg.nl/transport">Transport</a><br /> <a href="https://www.loonbedrijf-jhg.nl/uitgevoerde-opdrachten">Opdrachten</a><br /> <a href="https://www.loonbedrijf-jhg.nl/contact">Contact</a><br /> <a href="https://www.loonbedrijf-jhg.nl/search">Search results</a><br />